Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Нова ціна на метро - з 9 лютого

26603 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уже визначено термін подорожчання громадського транспорту в столиці.


Уже визначено термін подорожчання громадського транспорту в столиці. Дорожче киянам доведеться їздити вже з 9 лютого. Столичний голова Віталій Кличко офіційно заявив про нові тарифи, які вже давно були анонсовані київською владою.
Із наступного тижня, а саме з 9 лютого, вартість проїзду в метрополітені складатиме 4 гривні, зміниться ціна і на проїзд у наземному транспорті, зокрема тролейбусах і трамваях, – вона становитиме вдвічі більше за нинішню ціну - 3 гривні.
Розпорядження Київської міської адміністрації вже готове й очікує лише на реєстрацію у Міністерстві юстиції.
Подорожчання міського транспорту в столиці очікували вже з 1 лютого, однак затримали цей процес необхідні юридичні процедури, тому зміну цін відклали. Оскільки багато киян уже придбали квитки, проїзні картки і жетони на метро, змінювати їх не доведеться, однак імовірніше доведеться використовувати по два квитки чи жетони за поїздку. Власникам карток, очевидно, доведеться вносити певну доплату за користування ними.
Чимала кількість жителів столиці обурена таким різким подорожчанням. 15 січня навіть відбувся мітинг проти подібної цінової політики. Проте влада міста пропонувала змінити вартість ще з вересня, тож ці зміни є очікуваними і прогнозованими..

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео