Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У День святого Валентина у київському метро стартував конкурс селфі

У День святого Валентина у київському метро стартував конкурс селфі
185474 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 лютого київський метрополітен розпочав конкурс селфі.


 14 лютого київський метрополітен розпочав конкурс селфі. Суть його проста: потрібно сфотографуватися у підземці та надіслати фото на електронну адресу підприємства «Київський метрополітен».

На конкурс можна робити фото будь-якого сюжету, учасники можуть фотографуватися по одному або з друзями. Головне – щоб фото було зроблено у вагоні київської підземки. Організатори попереджають, що не братимуть участі у конкурсі надто екстремальні фото, для створення яких учасники порушували б правила безпеки при користуванні метрополітеном. Представники підприємства закликають не забувати про дотримання правил ввічливості і частіше посміхатися, у зв’язку з цим і влаштували такий незвичайний конкурс.

Фотографії, які беруть участь у конкурсі, розмістять на сторінці «Київського метрополітену» у Фейсбуці. Голосувати зможуть усі бажаючі. Результати голосування підіб’ють 31 травня, приурочивши до Дня Києва. Автори п’яти найкращих, на думку глядачів, робіт отримають подарунки від адміністрації метрополітену.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео