Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині викрито канал незаконної реалізації контрафактного алкоголю та тютюну

На Донеччині викрито канал незаконної реалізації контрафактного алкоголю та тютюну
84 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області співробітниками ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та Краматорського прикордонного загону припинено незаконне зберігання контрафактного алкоголю та попереджено його реалізацію у мережах роздрібної торгівлі.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей) КК України, на підприємствах, що здійснюють роздрібну торгівлю лікеро-горілчаними виробами у м. Краматорську, а також у Костянтинівському і Олександрівському районах, проведено 11 санкціонованих обшуків.

Виявлено та вилучено понад 3 тис літрів алкогольної продукції сумнівного походження у скляних пляшках та упаковках «Бег-ін-бокс» та 4 тис пачок тютюнових виробів з ознаками підроблення - на загальну суму понад 650 тис грн.

Наразі прокуратурою подано клопотання до суду щодо накладення арешту на вилучену продукцію та підготовлено постанови про призначення ряду експертиз.

Встановлюються канали постачання контрафактної продукції, а також підприємства, де її виготовляли.

Досудове розслідування триває.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео