Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Під час намагань загасити пожежу в гаражі батько та син отримали опіки

Під час намагань загасити пожежу в гаражі батько та син отримали опіки
192183 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 вересня о 12:53 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Квітковів, 1 у м. Куп’янськ Харківської області.

На місце виклику було направлено 2 відділення 44-ї Державної пожежно-рятувальної служби ДСНС. На момент їх прибуття вогнем повністю був охоплений гараж, в ікому знаходився легковий автомобіль «Daewoo Nexia», 2008 року випуску. Крім того у житловому будинку. Який перебував на відстані 5-ти метрів, вже почали горіти віконні рами. Була реальна загроза виникнення пожежі ще й у будинку. Загальна площа пожежі склала близько 72 кв.м.

Прибувши до місця, рятувальники негайно вжили заходів щодо ліквідації пожежі гаражу та захисту житла. Завдяки їхньому оперативному реагуванню, вдалось запобігти повномасштабного загоряння будинку і врятувати його.

О 13:06 вогонь був локалізований, а о 15:00 – повністю ліквідований. Внаслідок спроб самостійно загасити пожежу власник оселі (1973 року народження) та його батько (1955 року народження) отримали опіки. Після огляду та надання необхідної допомоги працівниками швидкої медичної служби, вони відмовились від подальшої госпіталізації. Їхній автомобіль, нажаль, повністю знищено вогнем.

На місці події працювало 8 вогнеборців та 2 одиниці техніки ДСНС.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрогазозварювальних робіт.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео