Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жителі Дебальцевого повертаються додому

Жителі Дебальцевого повертаються додому
53080 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мешканці Дебальцевого поступово починають повертатися до своїх будинків


Мешканці Дебальцевого поступово починають повертатися до своїх будинків. Такі зміни пов’язують з затишшям у цьому місті, яке почалося після чергового етапу переговорів української, європейської та сторін.
Більше 2 тисяч мешканців Дебальцевого, яке дуже постраждало від обстрілів, вирішили повернутися до своїх домівок. Головна причина – тимчасове затишшя, яке наступило в результаті мирних переговорів представників України, Євросоюзу і Росії.
Інформацію про повернення жителів Дебальцевого надав і один з представників терористів так званої ДНР Олександр Афендиков, якого нібито призначили головою міста.
Як повідомляють, зараз у Дебальцевому залишилося лише 7 тисяч жителів, перед початком військових дій населення міста складало більше 25 тисяч осіб. Cамопроголошена влада міста, зокрема Афендиков, зазначає, що зараз місто зруйноване на 80%, зокрема пошкоджена майже вся інфраструктура – потребують відбудови дитячі садки та школи. Незважаючи на відносну безпеку, яка завдячує перемир’ю, місто досі перебуває на межі гуманітарної катастрофи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео