Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новий Закон про іномовлення

160842 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президентом Петром Порошенко був підписаний ЗУ "Про систему іномовлення", котрий Верховна Рада прийняла восьмого грудня.

Таку інформацію оприлюднено прес-службою Петра Порошенко.

"Даний Закон являється досить важливим у ситуації, яка склалась на даний момент", - повідомив Порошенко у рамках зустрічі, на якій були присутні також заступник голови комітету ВР із питань інфополітики та свободи слова Ольга Червакова та міністр інфополітики Юрій Стець.

Основною метою нового Закону являється об’єктивна точка зору при подачі інформації щодо ситуації, яка склалась в Україні, в тому числі і про нові реформи та оборонну політику. Президент України додав, що українські ЗМІ не повинні використовувати такі ж методи пропаганди, як і країна-агресор, а навпаки, їх завдання - об’єктивність та достовірність.

Порошенко висловив подяку всім, хто виявив бажання долучитися до підготовки закону, ними являлись народні депутати та Міністерство інформаційної політики.

Під час зустрічі Президент  акцентовав увагу на потребі відновити українське мовлення на територіях Донбасу, які були звільнені від окупантів, а також донесення правдивої інформації у неселенні пункти, окуповані країною-агресором, і створення відповідної для цього інформаційної мережі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео