Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Генпрокуратура запросила на допит представників української влади

Генпрокуратура запросила на допит представників української влади
216266 ПЕРЕГЛЯДІВ

Події на київському Майдані, котрі тривали з 20-го січня по 21-ше лютого 2014-го року, не отримали гідного розслідування українськими правоохоронцями. Напруження ситуації в Україні та поступове загострення її конфлікту з Росією призвели до того, що усі правопорушення під час проведення Революції Гідності залишалися нерозкритими, хоча залишалися однією з найпріоритетніших справ Генеральної прокуратури України.

Тільки через 2,5 роки справа Майдану почала рухатися в бік організації необхідного для неї розслідування і сьогодні Генеральна прокуратура України запросила на допит перших представників державної влади, серед яких – чинний президент України Петро Порошенко, мер Києва Віталій Кличко та Голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Варто відзначити, що вищезазначені особи запрошені до Генпрокуратури як свідки подій на Майдані, котрі могли б допомогти проведенню розслідування кримінального впровадження та, як наслідок, з'ясуванню усієї правди.

Раніше український президент наголошував на тому, що у разі офіційного звернення до нього представників ГПУ він дасть усі необхідні свідчення щодо подій Революції Гідності взимку 2014-го року.

Усі допити Генпрокуратура має намір провести у цьогорічному серпні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео