Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Авдіївка досі перебуває у вогні

Авдіївка досі перебуває у вогні
245195 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під обстріл в донецькому місті потрапили школа та дитячий садочок. Такою інформацією поділився голова Донецької ОДА Павло Жебрівський.
За його словами, найманці кілька годин поспіль вели вогонь по місту, де знаходяться житлові будинки, дитячі майданчики та школа. Кілька вибухів пролунало біля школи та садочка. Там повилітати шибки та сильно постраждали фасади будівель, констатує пан Жебрівський.
Під прицільний вогонь також потрапили будинки на вулицях Гагаріна, Комунальної та Воробйова. Дісталося теж і приватним будинкам. Щоправда даних, що саме було там зруйновано та про людські жертви поки що немає.
Сепаратисти активно вели вогонь і пізно ввечері. Стрілянину концентрували здебільшого по Авдіївській промзоні, в епіцентрі боїв також були околиці міста.
Нагадаємо, раніше окупанти обстрілювали центр Авдіївки, потім перейшли на промислову зону. За даними штабу АТО, по жилому сектору бойовики застосовували артилерію. Згодом вони перейшли на обстріл позицій ЗСУ.
2 березня повідомлялося, що запасів води у місті бракує – їх вистачить лише на одну добу. Містянам допомагають волонтери з Києва та Харкова. У Авдіївці працює три скважини, з яких закачують воду для людських потреб.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео