Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​ Речник АТО Анатолій Стельмах: «Вночі знову було не спокійно»

​ Речник АТО Анатолій Стельмах: «Вночі знову було не спокійно»
164780 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ввечері і вночі у районі проведення АТО знову було неспокійно. Російсько-окупаційні угруповання неприпиняли обстріли наших позицій наусіх напрямках, проте минулої доби ворог не застосовував мінометів таіншого важкого озброєння.

Так, найбільша активність бойовиків була на Приморському напрямку. Наприкінці доби загарбники двічі з гранатометів і великокаліберних кулеметів били по укріпленнях української армії поблизу Водяного та Гнутового.

На Донецькому напрямку зцієїж зброї окупанти двічі відкривали вогонь напідступах до Світлодарська.  А у районі Авдіївки та шахти Бутівка працювали ворожі великокаліберні кулемети.

За уточненими даними, на Луганському напрямку близько 17 години бойовики розпочали обстріл з гранатомету і стрілецької зброї опорного пункту сил АТО біля Новозванівки. Наші військові жорстко відповіли ворогу. На жаль, у результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Постраждалого одразу було госпіталізовано. Зараз стан його здоров’я— задовільний. Крім того, нацьомуж напрямку бойовики застосовували гранатомети неподалік Кримського, Донця і Валуйського.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 22рази порушили перемир’я. Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю наших військових, сили АТО відривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій двоє українських бійців отримали поранення. Втрати ворога уточнюються.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео