Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перелік країн, небезпечних для духовенства, збільшується

Перелік країн, небезпечних для духовенства, збільшується
54323 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише за один цьогорічний жовтневий день у спекотній Бразилії було вбито одразу два священики і цей трагічний факт, нажаль, робить вищезазначену країну вже третьою латиноамериканкою у переліку найнебезпечніших для людей Церкви держав. Перші ж два рядки займають Мексика та Колумбія.

 

Варто відзначити, що з початку поточного року релігійний світ втратив цілих 28 католицьких працівників – від священиків до сестер – і ця цифра у порівнянні з минулим – 2015-м роком – є більшою на цілих шість осіб.

Вбивць одного зі священиків у Бразилії правоохоронці викрили досить швидко, оскільки молоді люди зізналися у скоєному, а місцева поліція, обшукавши їхні домівки, знайшла особисті речі, вкрадені вбивцями у загиблого священнослужителя.

Підозрюваних у скоєнні вбивства другого релігійного представника правоохоронці поки що перевіряють. Але коло можливих вбивць вже звузилося до чотирьох осіб, серед яких - 14-річна дитина. Важливо додати, що обидва священики неодноразово виступали проти торгівлі наркотиками, усіляко допомагали наркозалежним позбавитися страшної аддикції та, за словами місцевих журналістів, через це не були вигідними для бандитських угрупувань.

В останнє найвищі показники скоєння насильства відносно людей Церкви у вигляді 37-ми вбитих релігійних осіб були зафіксовані у 2009-му році.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео