Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До Стіни Плачу возитиме швидкісний потяг

До Стіни Плачу возитиме швидкісний потяг
54371 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незабаром добиратися до знаменитої єрусалимської святині – легендарної Стіни Плачу – стане набагато легше. Ісраель Кац – міністр транспорту Ізраїлю – вже віддав усі необхідні розпорядження, аби проектування продовження гілки швидкісної залізничної лінії Тель-Авів-Єрусалим розпочалося якнайшвидше.

 

Варто відзначити, що біля Стіни Плачу також буде створено й додаткову підземну станцію у вигляді двокілометрового тунелю, котрий також стане продовженням вже існуючого. Будуватиметься такий тунель на глибині вісімдесяти метрів під землею. За словами міністра транспорту, таке будівництво стане наймасштабнішим проектом Управління залізниці Ізраїлю, а його результат дозволить тисячам пасажирів щоденно швидше і комфортніше досягати будь-яких пунктів призначення країни.

Важливо додати, що вартість проекту наразі дорівнює семи мільярдам шекелей. Введення в експлуатацію швидкісної залізничної лінії заплановане на 2018-й рік, а час, котрий відтепер у людини займатиме поїздка до Стіни Плачу, становитиме менше 30-ти хвилин. У години пік у кожному напрямку планують запустити по три потяги.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео