Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Патріарх УПЦ КП нагородить церковними медалями військових та волонтерів

Патріарх УПЦ КП нагородить церковними медалями військових та волонтерів
190002 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Патріарх Філарет 18 листопада у місті Кропивницькому зустрінеться із безпосередніми учасниками АТО, яким вручить церковні медалі «За жертовність і любов до України».
     Понад сотня українських захисників (військові, волонтери, психологи та громадські діячі) отримають спеціальні відзнаки від церкви.
10 нагород вручать уже посмертно, а отримають їх родичі та близькі Героїв, що віддали своє життя за Батьківщину:
     Андрусенко Дмитро Олександрович, Литвинов Іван Олександрович, Хруль Олександр Григорович, Шешеня Вадим Валерійович (загинули, обороняючи Донецький аеропорт) Горовенко Ігор Сергійович (загинув в смт. Старобешеве під час виконання бойового завдання), Гришин Сергій Миколайович, Панков Лев Миколайович (загинули в смт. Латишево), Гурічев Андрій Вікторович (загинув на спостережному пункті в результаті мінометного обстрілу на териконі шахти «Южна»), Сєнчев Сергій Олексійович (був смертельно поранений поблизу Савур-Могили), Слободянюк Роман Олександрович (загинув в Іловайську).
     Організатори заходу запевняють, що усі бажаючі можуть прийти і підтримати Героїв України, їхніх родичів. Нагородження відбудеться о 16:30 у приміщенні філармонії.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео