Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Родичі іншопланетян на Землі

186682 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зоологи та генетики, котрі не одне десятиліття досліджували секрети усіх живих організмів на планеті, продовжуючи роботу своїх попередників, нарешті зробили сенсаційне відкриття і розшифрували генетичний код восьминога.

В результаті досліджень науковцям вдалося з’ясувати, що ДНК восьминога значно відрізняється від генетичного коду інших розумних істот. Вчені стверджують, що він набагато більше інтелектуально розвинутий, ніж людина. А пояснюють вони це тим, що геномом восьминога збережена інформація про те, як саме відбувався розвиток його інтелекту. Такого висновку науковці дійшли, проаналізувавши 2, 7 мільярдів елементів генетичного коду в восьминога.

«Восьминіг – прибулець», - відкрито заявив Мартін Уеллс, відомий експерт з головоногих та зоолог. Така заява дала іншому вченому Кліфтону Регсдейлу, котрий є одним із лідерів Міжнародного проекту з послідовності генома, заявити про те, що вони дослідити генний код іншопланетянина, зважаючи на таку разючу відмінність між геном піддослідного та інших земних істот.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео