Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вчені виявили ознаки присутності на Марсі НЛО

Вчені виявили ознаки присутності на Марсі НЛО
243636 ПЕРЕГЛЯДІВ

Великий ідеально круглий слід, котрий під час вивчення поверхні Червоної планети несподівано зафіксували уфологи космічного агентства NASA, на думку американських вчених, належить виключно інопланетному кораблеві та є місцем посадки невпізнаного літального об'єкту.

Цікаво, що, порівнюючи фактичні розміри можливої літаючої тарілки та одного з численних кратерів, розташованих на поверхні Марсу, дослідники дійшли неймовірного висновку про розміри інопланетного космічного літального апарату. Виявляється, він просто величезний, якщо додаткова порівняльна процедура не спростить вражаюче відкриття американських вчених з NASA.

Тим часом, у каліфорнійському Сан-Дієго, розташованому поблизу кордону з Мексикою, його жителі стали свідками теж не менш загадкового явища у вигляді дивних палаючих куль, котрі стрімголов проносилися у нічному небі. З точки зору дослідників все того ж космічного агентства NASA, помічені людьми вогняні об'єкти цілком імовірно були великим метеоритним потоком Персеїди, характерним для спостереження саме влітку, оскільки наша планета щороку проходить через зазначений вище метеоритний потік.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео