Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Американська поліція використовуватиме кишенькових дронів

Американська поліція використовуватиме кишенькових дронів
216834 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Amazon Inc.» - велика американська компанія-конгломерат – запатентувала власну наукову розробку у вигляді спеціального малорозмірного безпілотника, використовувати якого зможе як цивільне населення США, так і поліція. Кишеньковий дрон буде оснащено голосовим помічником «Alexa», а перелік функцій безпілотника визначатиметься його головними цілями.

 

Перспектива від використання найменшого з існуючих на сьогоднішній день дронів величезна. Співробітники компанії кажуть, що їхня розробка, у першу чергу, призначена для американських правоохоронців, оскільки майбутнє обладнання безпілотників мікрокамерами для спостереження дозволить поліцейським більш якісно моніторити ситуацію на дорогах Америки та вчасно затримувати подібних правопорушників. До того ж, декілька дронів зможуть самостійно організувати переслідування злочинця, завдяки чому американські правоохоронці завжди зможуть опинятися на крок попереду.

Важливо додати, що наразі використання безпілотників у США обмежене американським законодавством, оскільки регламентує польоти подібних дронів виключно на низькій висоті та в межах операторського бачення. Чи змінять американські закони свою точку зору, поки що невідомо, проте, використання безпілотників для гасіння пожеж у Штатах вже продемонструвало більше користі, ніж шкоди.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео