Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Подорожі позитивно впливають на здоров'я мозку

Подорожі позитивно впливають на здоров'я мозку
244501 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Одним з позитивних факторів, що впливають на здоров'я мозку людини науковці визначили регулярні подорожі. Такі висновки оприлюднили британські дослідники, спираючись на результати численних експериментів.

     Подорожі конструктивно впливають на роботу головного мозку людини. Таку інформацію офіційно повідомили британські науковці. Група науковців з Великої Британії доповіла про результати досліджень, що проводилися за участі добровольців щодо впливу подорожей на стан мозку людини: за їхніми висновками, зміна місця під час відпустки і колосальний обсяг нової інформації справляє позитивний вплив на роботу головного мозку людини. Як показали результати МРТ, яке проводили після двотижневої відпустки піддослідних добровольців, після тривалої подорожі та відпочинку між різними ділянками мозку з'являється більша кількість зв'язків. Як результат — після повернення учасники експерименту демонстрували кращі результати тестів на рівень інтелекту і якість пам'яті.

     Загалом учасниками дослідження стали 250 добровольців, які після тривалої роботи відправилися у тривалу подорож. Перед і після відпустки піддослідні пройшли відповідні тестування та дослідження.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео