Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кияни зможуть познайомитися з роботами

Кияни зможуть познайомитися з роботами
136011 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У столиці відкрилася шоу-виставка роботів, на якій кожен охочий зможе поспілкуватися та навіть пограти у спортивні ігри з сучасними андроїдами. Експозиція у Києві тимчасова і триватиме до 22 січня.

     У Києві, у Національному експоцентрі відкрили шоу-виставку роботів. Відвідавши її, громадяни зможуть не лише познайомитися з сучасними надбаннями робототехніки, але й пограти із сучасними андроїдами у футбол і навіть побачити справжніх танцюючих дронів, а також роботів-джамперів і борців сумо.

     Така інтерактивна виставка займає близько 1000 квадратних метрів, вона розміщена в одному з павільйонів Національного експоцентру України і триватиме до 22 січня 2017 року. Більшість роботів, представлених на виставці, створені спеціалістами з США, Китаю, Франції та інших країн, у тому числі України.

     Організатори шоу-виставки запевняють, що такий захід уперше проводиться в Україні і має своєю метою передусім ознайомлення дітей та дорослих з новітніми технологіями, які у майбутньому можуть стати домашніми помічниками у кожному домі. Незважаючи на те, що частина дронів та андроїдів створені вітчизняними спеціалістами, більшість роботів, представлених на виставці, є абсолютно інноваційними та незвичайними для України, тож за допомогою таких демонстрацій організатори сподіваються долучити громадян до новітніх технологій.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео