Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Люди - нащадки іншопланетян

Люди - нащадки іншопланетян
80263 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще у школі нас вчили, що є декілька теорій походження людини. Одна з них – людей на Землю заселили жителі інших галактик. Цю теорію розвиває і переконує в її реалістичності науковець із США, еколог Елліс Сільвер, котрий присвятив даній темі цілу книгу.

Серед припущень, котрими ділиться Сільвер, заслуговує уваги думка, що планета Земля була своєрідною тюрмою, куди позаземні цивілізації відсилали людей відбувати покарання за тяжкі злочини та насильство відносно інших жителів Всесвіту.

Як доказ того, що людство не зародилося на землі, значні фізіологічні особливості організму людини, котрі відрізняються від властивостей організму тварин. Через те у людей часто виникають хвороби пов’язані з проблемами в опорно-руховому апараті, хронічні захворювання, важкі пологи у жінок, висока чутливість до сонячних променів.

Елліс Сільвер припускає, що людство походить з Альфи Центаври, до якої від Землі відстань понад чотири світлових роки, де нижчий рівень гравітації, більша віддаленість від сонця, а доба триває не менше 25 годин.

Ще одна цікава гіпотеза, іншопланетяни займалися схрещуванням людей, а лише після цього вони відправлялися на Землю. Таким чином еколог пояснює появу на планеті неандертальців, а згодом «людино прямо ходячої»

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео