Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: У Сирії почали знищувати об’єкти з виробництва хімічної зброї

Новини України: У Сирії почали знищувати об’єкти з виробництва хімічної зброї
158789 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сирійська влада розпочала процес по знищенню об’єктів, які призначені для виготовлення хімічної зброї. Про процес роботи на Раді Безпеки ООН доповіла представниця генерального секретаря ООН з питань роззброєння Ангеля Кейн.


Сирійська влада розпочала процес по знищенню об’єктів, які призначені для виготовлення хімічної зброї. Про процес роботи на Раді Безпеки ООН доповіла представниця генерального секретаря ООН з питань роззброєння Ангеля Кейн. У Сирії почали знищувати об’єкти з виробництва хімічної зброї. Вона повідомила, що знищення дванадцятьох таких об’єктів планується завершити до кінця червня.
До даних об’єктів належать ангари і підземні споруди. «Розпочався процес ліквідації, який повинен завершитись до червня», - заявила вона під час доповіді. Також вона повідомила, що ліквідацією цих споруд займаються дві сирійські компанії з якими минулого року були підписані відповідні угоди. За її словами дані компанії були відібрані владою Сирії. Варто також зазначити, що під час даної конференції деякі країни висловили побоювання, що влада Сирії приховала свою програму по виготовленню хімічної зброї і не надала повного переліку об’єктів, які використовували під час виготовлення цієї смертоносної зброї.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео