Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що вони собі дозволяють?! Три найепатажніші вчені

Що вони собі дозволяють?! Три найепатажніші вчені
159065 ПЕРЕГЛЯДІВ

Психологи стверджують, що при сильному розумовому навантаженню, людина повинна «виплескувати» свої емоції.


Психологи стверджують, що при сильному розумовому навантаженню, людина повинна «виплескувати» свої емоції. Недарма корпорація Гугл дозволяє приходити робітникам у хеллоунських костюмах та приводити на роботу домашніх тварин.
Науковці теж виплескують свої емоції та кидають виклик тривіальному світу по-своєму.
Олівер Хевісайд відомий відкриттям іоносфери та нестандартним розв’язанням диференціальних рівнянь вів розмірне для науковця життя. До тих пір, поки не почав вести суперечки з науковим світом і в знак протесту робити манікюр рожевого кольору. Наступним кроком своєрідного протесту була заміна меблів у домі гранітними блоками.
А ось лауреат Нобелівської премії в області економіки Джон Форбс Неш відмовився від посади декана факультета математики інституту Чикаго. Аргументував це тим, що в нього вкрай мало часу, адже він не тільки займається наукою, а й готується стати імператором Антарктиди. Чи вважав він себе насправді правителем материку – не відомо, от тільки родичі дійсно перелякалися і почали серйозно замислюватися над станом професора.
Нікола Тесла і без оприлюднення своїх особливих звичок вважався пресі майже божевільним: справа в тому, що задля реклами своїх винаходів, вчений на очах у журналістів пропускав крізь себе електричний струм, а для того, щоб підігріти публіку, навмисно казав, що завдяки цій процедурі вийшов на контакт з прибульцями. Так і почали ширитися чутки, хоча однією з небагатьох «дивних» звичок науковця була пристрасть до числа 3. Завжди жив у кімнатах під №3 і просив приносити завжди ту кількість їжі, яка неодмінно ділилася на 3.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео