Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наука про людей: як формується зараз українська нація і що з нами буде у 2025 році

Наука про людей: як формується зараз українська нація і що з нами буде у 2025 році
53191 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми живемо у надзвичайний час: прямо у нас на очах активно твориться історія і ми є її частиною


Ми живемо у надзвичайний час: прямо у нас на очах активно твориться історія і ми є її частиною. І саме зараз кожен українець думає, що з нами буде у майбутньому.
Київська група експертів-ентузіастів розробила цілий план розвитку України та нашої нації загалом.
Називають вони себе на честь одного з перших просвітителів Київської держави – «Несторівська група». До складу входять економісти, правозахисники і, звісно, соціологи. Близько трьох років вони працювали над документом: «Договір гідності заради сталого розвитку».
Першочергово ініціатори створення документу бачать майбутнє, що крокує з рядом реформ. Незважаючи на слова багатьох політиків, Несторівці впевнені: зміни можливі навіть і в умовах війни, адже вже в історії творення держави Ізраїлю та Південної Кореї, саме удосконалення законів та положень стали основою сильного «організму» країни.
Наступний крок запоруки щасливого майбутнього – це зміна свідомості громадян, адже основну перепону у модернізації суспільства, соціологи бачать у тому, що люди звикли до закоренілої системи управління. І навіть із сотнею нових законів вони продовжують повертатися до старих «совкових» звичок.
Свою програму «Несторівська група» вже виклала у вільний доступ у мережі зі словами: «Усі наші пропозиції – далеко не новина. Це ті норми, які мали прийняти у 90ті і які б зараз врятували країну від війни!».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео