Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новий додаток від ООН нагодує дітей у Сирії

160599 ПЕРЕГЛЯДІВ

ООН створило новий додаток ShareTheMeal, завдяки якій користувачі зможуть допомогти нагодувати дітей-біженців із Сирії. Мобільну програму розробила Всесвітня продовольча програма та запустила у всіх країнах світу. Таку інформацію оприлюднила прес-служба ВПП.

Ерсарін Кузін, виконавчий директор програми, поділився своїми думками щодо нового додатку: "Сумісний прийом їжі являється вагомим приводом зібрати разом усіх людей світу. А така цифрова версія спільної трапези може стати дієвим способом перемогти голод у світі".

Використовувати додаток можна у будь-який час. Під час сніданку, обіду та вечері можна зробити свій внесок у благородну справу. Навіть дванадцять гривень забезпечать дитину повноцінною їжею на день. Усі пожертви отримують сирійські діти-біженці в Йорданії, які стали учасниками програми шкільного харчування.

Можливості нового додатку вражаючі, так як власників мобільних телефонів, які можуть користуватися даною програмою у двадцять разів більше, ніж голодних дітей. Під час пілотного запуску за червень цього року було зібрано близько 1,7 мільйонів трапез для дітей шкільного віку у Лесото.

"Запуск програми забезпечить підтримку голодуючих дітей", - зазначає засновник проекту, Себастьян Стрікер.

ShareTheMeal доступний для Android та iOS. Тридцятисекундна реєстрація і ви зможете жертвувати кошти, а також моніторити внесок вашої пожертви у загальну справу.

Найбільш активними у даному виді благодійності стали держава Бірма, яка посіла перше місце, Сполучені Штати - друге місце, та Нова Зеландія - третя у рейтингу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео