Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Акції Twitter рекордно впали в ціні

Акції Twitter рекордно впали в ціні
27038 ПЕРЕГЛЯДІВ

Акції компанії Twitter впали на 3% до 13,90 доларів у вівторок 3 травня на торгах в Нью-Йорку. Це мінімальний показник за три роки існування акцій на біржі.

Як відзначають аналітики, за 2016 рік акції вже встигли подешевшати на 39%, в цілому за всю історію компанії акції Twitter впали більш ніж на 65%. Експерти пов'язують падіння з розчаруванням інвесторів у фінансових показниках компанії, пише The Street.

Виручка за перший квартал 2016 склала 594,5 млн, що на 36% вище показників минулого року, але прогноз аналітиків був вище цієї цифри - 607,8 млн доларів. За підсумками 2015 виручка склала 2,2 млрд доларів.

Аудиторія соціальної мережі за рік майже не змінилася, кількість «активних» користувачів становить 320 млн осіб.

У жовтні гендиректором компанії був призначений Джек Дорсі. Щоб поліпшити показники, йому потрібно привести нових рекламодавців, а отже наростити аудиторію соціальної мережі.

Одна з найбільших проблем полягає в тому, що нові користувачі швидко відмовляються від соціальної мережі через те, що не розуміють, на кого краще підписатися і про що «твітити». Одним з спосіб залучення аудиторії стала нова вкладка з рекомендаціями, що нагадує користувачам, на кого краще підписатися. Можливість знайти найбільш цікаві для себе акаунти у користувачів була і раніше, але тепер робити це стало зручніше. Також завдяки нововведенню з'явилася можливість знайти в соціальній мережі сім'ю і друзів, контакти яких є в телефоні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео