Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«LG» зробить свій новий смартфон максимально простим

«LG» зробить свій новий смартфон максимально простим
27210 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Project Ara» - революційна технологічна ініціатива компанії «Google», націлена на розробку і створення спеціальної безкоштовної платформи з відкритим апаратним забезпеченням для створення модульного смартфона – наразі заморожена інженерами на невідомий термін. Головна причина цього криється у невиправданості астрономічних технічних витрат на вищезазначену розробку та достатньо стримані відгуки користувачів під час тестування новітніх модулів. Тож рішення, ідентичне «Google», нещодавно прийняла й корейська компанія «LG», чий флагманський модульний «G5» мав надійти у продаж вже до кінця поточного року.

 

Цікаво, що переосмислення власної технологічної концепції корейському гігантові далося непросто: зрозумівши провальний характер свого майбутнього смартфону ще у цьогорічному червні, «LG», тим не менш, продовжувала випробовувати різні варіанти впровадження інноваційної технології у досить давно задуманий «G5». Проте, розробці так і не судилося вийти на міжнародні ринки.

Тож відтепер корейська компанія крокуватиме тільки шляхом найменшого спротиву, концепція якого полягатиме у максимальній технологічній доступності власного продукту для користувачів з усього світу. І підтвердити таке рішення «LG» має вже принципово інший смартфон – «G6», який з'явиться у продажу навесні 2017-го. Варто відзначити, що відмова від використання модулю піде компанії тільки на користь: по-перше, тепер «LG» зможе доопрацювати власне дітище, зробивши його ще швидшим та якіснішим, а по-друге, досягне максимальної конкурентоспроможності на ринку смартфонів через залишення його останньою розробкою «Samsung» - вибухонебезпечною «Galaxy Note 7».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео