Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наступний iPad може втратити кнопку “Home”

Наступний iPad може втратити кнопку “Home”
108665 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Останні декілька місяців ходять чутки, що компанія Apple хоче прибрати знамениту кнопку "Home" з Айфону та інтегрувати її функціональність в суцільний дисплей. Але досить ймовірно, що першим пристроєм, який матиме такі радикальні зміни, стане не смартфон, а планшет iPad.

     Джерела в ланцюжку поставок компанії стверджують, що новий 11-дюймовий iPad не матиме кнопки "Home". Таке дизайнерське рішення дасть можливість вбудувати більший дисплей у такий самий корпус, як у 9,7-дюймового iPad Pro. Натомість, компанія може вбудувати функції кнопки (включаючи Touch ID) у скло під дисплеєм, на кшталт того, що є в китайському Xiaomi Mi 5s. Аналітики стверджують, що компанія Apple може збільшити дисплей через те, що цього потребують бізнес-клієнти.

     Також, згідно чуток, iPad матиме тонші рамки навколо дисплею. Обрамлення, де розташовується камера, залишиться незмінним, але бокові рамки зменшаться. За таке нововведення доведеться поплатитися більшою товщиною пристрою. Вірогідно, що 11-дюймовий iPad матиме товщину 7,5 міліметрів, таку ж, як iPad Air 2013 року. 12,9-дюймовий iPad також має додати 3 міліметри в товщині. Скоріш за все, збільшення товщини необхідне для розміщення батареї та технології дисплею, яка дає можливість використовувати Apple Pencil.

     Очікуєтьcя, що Apple презентує новий iPad в першій половині 2017 року. Тому, ліквідація звичної багатьом кнопки "Home" спочатку саме у iPad є досить логічною, оскільки це дасть можливість користувачам звикнути до нововведення перед запуском 8-го Айфону осінню наступного року.

     Загалом, вже й сьомий Айфон мав кнопку "Home", що не рухається при натисканні, але очевидно, що наступний iPad уникне цього перехідного рішення.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео