Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Apple випустила оновлення iOS 10.2

Apple випустила оновлення iOS 10.2
27338 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Компанія Apple випустила друге оновлення для iOS 10, яке налічує чимало нових функцій для власників iPhone та iPad. Користувачі отримають сповіщення про оновлення найближчим часом, також його можна встановити за допомогою iTunes.

     Оновлення додає понад сто нових емодзі включаючи нові обличчя, їжу, тварин та спорт. Нові емодзі дадуть можливість краще висловлювати свої почуття в додатку iMessage. Виправлений баг iMessage, що в деяких випадках призводив до відсутності клавіатури під час набирання повідомлення.

     Також, в оновленні дебютує додаток ТБ, який полегшить власникам телевізорів Apple пошук цікавого контенту. Нова функція під назвою «Невідкладна допомога» буде автоматично зв'язуватись з службою екстреної допомоги, коли користувач натисне кнопку живлення п'ять разів поспіль.

     Додаток «Фото» буде більш акуратно групувати фотографії, на яких присутня одна і та сама людина. Додаток «Новини» тепер має розділ «Збережені новини», в якому користувачі зможуть переглянути раніше збережені новини.

     Смартфон тепер зможе показувати сповіщення від різноманітних ґаджетів, що працюють на платформі HomeKit, як-от замки, кондиціонери, камери чи жалюзі.

     Серед менш помітних змін – збільшенні кнопки «Повтор» та «Перемішати» в додатку Apple Music. Також, покращено сортування альбомів, списків програвання та пісень в медіатеці.

     Оновлення, окрім нових функцій, включає численні виправлення та покращує стабільність роботи смартфону. Так, користувачі безпровідних навушників тепер зможуть менше дратуватись через обриви зв'язку, оскільки в iOS 10.2 покращено роботу Bluetooth. Виправлено баг, який призводив до втрати фокусу камери в додатку FaceTime. Також, налаштування камери більше не скидаються після перезапуску додатку.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео