Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В 2017 усі Galaxy будуть постачатися з Samsung Pay

В 2017 усі Galaxy будуть постачатися з Samsung Pay
54482 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Починаючи з 2017 року, платіжна система Samsung Pay буде встановлена на всіх нових смартфонах Samsung Galaxy. Інші Android-смартфони теж зможуть використовувати платіжну систему корейської компанії.

     Samsung працював над покращенням своєї платіжної системи від моменту її запуску влітку 2015 року. Тоді платіжна система була доступна лише для незначної кількості пристроїв, та нещодавно компанія вирішила, що Samsung Pay вже готова для масового використання.

     Платіжна система буде вбудована в моделі Galaxy завдяки сканеру відбитків пальців, який присутній у лінійці цих смартфоні. Наявність сканера уможливлює використання Samsung Pay. Використання системи буде можливим не тільки у флагманських моделях Galaxy. Так, директор мобільного підрозділу компанії Дон Чин Ко заявив, що Samsung планує демократизувати технологію, тобто навіть бюджетні моделі Galaxy J матимуть сканер відбитків пальців.

     Власники Galaxy S7 завжди мали можливість використовувати Samsung Pay, але для цього необхідно було встановлювати спеціальний додаток. З наступного року необхідність в окремому додатку зникне.

     Крім NFC, Samsung Pay використовуватиме технологію "Магнітної захищеної передачі даних", що в теорії дозволить здійснювати платежі у будь-якому термінали для кредитних карток.

     Також, на початку 2017 року Samsung планує випустити окремий додаток, який буде доступний для завантаження в Google Play. Встановивши додаток, користувачі Android-смартфонів інших виробників теж зможуть здійснювати онлайн покупки за допомогою Samsung Pay. Раніше подібний додаток був заблокований в Apple Store.

     Наразі існує декілька платіжних систем, котрі працюють виключно на тих чи інших смартфонах. Наміри Samsung поширити свою платіжну систему на смартфони інших виробників може створити більш стандартизований підхід у платіжних системах. Та чим більше людей будуть використовувати безконтактні платежі, ти швидше з'явиться незалежна стандартизована платіжна система.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео