Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві відкриють новий підрозділ мобільних ігор

53553 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія Wargaming, творець відомої гри World of Tanks, відкриє операційний центр WG Cells, який розроблятиме та випускатиме мобільні ігри-додатки. Київ стане місцем розташування одного з таких центрів.

Поштовхом до створення нового центру являється успіх розробленої для смартфонів та планшетів безкоштовної екшн-гри World of Tanks Blitz. Компанія повідомила, що додаток, котрий став доступним для завантаження 27 червня минулого року, скачало більш ніж 35 мільйонів користувачів

На чолі операційних центрів стане Девід Блум, колишній голова корпорації DropForge Games. До речі, на даний момент такі підрозділи розташовуватимуться лише в Києві та Сіетлі. Проте, в найближчий час творці WG Cells поставили перед собою завдання поширювати та пропонувати свою продукцію в регіонах, які користуються попитом на мобільні товари. Наразі в планах компанії дві гри: Plastic Fantastic Squad (шутер) та Smash Squad (рольова), які створюють для операційної системи iOS. Поки що для геймерів доступна гра-стратегія Loot&Legends, яка також входить в скарбничку досягнень WG Cells.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео