Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Samsung Galaxy S6 отримає суцільнометалевий корпус

Новини України: Samsung Galaxy S6 отримає суцільнометалевий корпус
26635 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже через рік після презентації Galaxy S5 в Мережі з’явилася "достовірна інформація" щодо його наступника.


Майже через рік після презентації Galaxy S5 в Мережі з’явилася "достовірна інформація" щодо його наступника.
Англомовний ресурс BusinessInsider оприлюднив відомості про новий флагмані Galaxy S6, офіційна презентація якого, за чутками, відбудеться на MWC 2015 на початку березня в Барселоні. Згідно з опублікованими даними, корпус новинки буде цілком виконаний з металу. Подібний форм-фактор Samsung вже використовує в лінійці Galaxy A.
Джерела підтвердили, що Samsung Galaxy S6 з’явиться на ринку в двох версіях: зі звичайним і зігнутим на грань дисплеєм. В залежності від регіону продажу новинка отримає однокристальну систему Snapdragon 810 або Exynos 7420, який доповнить 3 ГБ оперативної пам’яті. Дисплей матиме діагональ 5,5 дюймів і дозвіл 2560 х 1440 пікселів, а в якості операційної системи виступить Android 5.0 Lollipop з кастомной оболонкою Samsung.
Після численної критики, якої зазнав пластиковий дизайн Samsung, корейці вирішили відмовитися від використання такого корпусу, і Samsung Galaxy S6 буде укладено в цілісний металевий корпус.
Раніше тести показали, що інші моделі Samsung з аналогічним дизайном - Galaxy A3 і A5 - мають проблеми з прийомом сигналу. В ході тестування експертами з’ясувалося, що в металевих смартфонах з Південної Кореї прийом сигналу суттєво гірше, ніж в пластикових пристроях компанії. Ця проблема актуальна як для мобільної мережі, так і вбудованих бездротових модулів.
Іншим побічним ефектом цього "апгрейда" стане незнімний акумулятор смартфона.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео