Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Apple Watch купить кожен п’ятий користувач iPhone 6

Новини України: Apple Watch купить кожен п’ятий користувач iPhone 6
26697 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дослідження показують, що кожен п’ятий власник iPhone 6 намір придбати Apple Спостерігати.

 

Дослідження показують, що кожен п’ятий власник iPhone 6 намір придбати Apple Спостерігати.
У березні в продаж надійдуть представлені восени минулого року "розумні" годинник Apple Спостерігати. І придбати їх намір кожен п’ятий власник iPhone 6 і iPhone 6 Plus, свідчить дослідження компанії Credit Suisse.
Опитавши кілька тисяч власників флагманських смартфонів компанії Apple, аналітики з’ясували, що 18% з них готові з високою часткою ймовірності придбати ношений комп’ютер відразу після початку продажів. ще 11% не виключили можливості покупки Apple Спостерігати. Схожі результати отримали в листопаді минулого року експерти аналітичного агентства Morgan Stanley.
Навіть якщо тільки кожен п’ятий власник iPhone 6 придбає собі годинник яблуко, продажу ношеного комп’ютера в 2015 році перевищать 20 млн штук, відзначають аналітики.
Тим часом, дослідження показують, що носимая електроніка, в тому числі смарт-годинник, поки не так популярні серед користувачів, як цього хотілося б виробникам.
Аналітики з GlobalWebIndex провели опитування, в якому взяли участь близько 170 тисяч дорослих користувачів з 32 країн світу. З них тільки у 9% є "розумні" годинник, а ще у 7% є смарт-браслети. На відміну від цього, у 80% респондентів в даний час в користуванні знаходиться власний смартфон, а у 91% - ПК.
Відзначається, що більшість власників переносної електроніки - це заможні чоловіки віком від 25 до 34 років, що проживають в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Це ще раз підтверджує той факт, що смарт-браслети і розумні годинник поки залишаються нішевими продуктами і виробникам ще належить знайти шлях до "серця" більш широкого кола споживачів.

 

Теги: dfsf,newTags

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео