Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Інноваційний фото-гаджет Lytro Light Field Camera

Новини України: Інноваційний фото-гаджет Lytro Light Field Camera
185339 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фото-гаджети існують вже давно і, здавалося б, нічого нового придумати з ними неможливо.


Фото-гаджети існують вже давно і, здавалося б, нічого нового придумати з ними неможливо.
Більше розширення знімка, швидше фокусування, точні кольори - от і все що можна очікувати. Але наш сьогоднішній гаджет має декілька незвичайних інновацій, які змінюють процес створення фотографій. Камера, названа Lytro Light Field Camera, дозволяє змінювати фокус на вже зробленому знімку. За допомогою цієї технології ви можете робити кадри на ходу, не замислюючись про фокусування.
Ці можливості девайсу забезпечує особлива матриця лінз. Замість звичайного двомірного зображення, ця камера створює цілий набір, або як це називають творці - "поле світла". Завдяки цьому, ви зможете змінювати фокус відзнятих кадрів за допомогою програмного забезпечення. І більше того, ви зможете змінювати точку огляду, в невеликих межах звичайно. По суті, ви отримаєте невеликий тривимірний фільм, їз якого ви зможете вибрати підходящий кадр.
Одним із найпомітніших переваг такого підходу є відсутність затримки для автофокусу при зйомці. Завдяки цьому ви зможете робити фотографії на ходу і завжди ловити потрібний момент.
Корпус гаджета являє собою мінімалістичний паралелепіпед, із лінзою з одного боку і екраном з іншого. Управління зйомкою відбувається за допомогою сенсорних кнопок. Камера здатна на 8-кратний оптичний зум. Важить пристрій 215 грам.
Вартість новинки становить $ 399 і купити її можна вже зараз в інтрнет-магазинах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео