Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Android став привабливішим для розробників ігор

Android став привабливішим для розробників ігор
238364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не секрет, що Android займає більшу, порівняно з iOS, частку на ринку мобільних пристроїв.


Не секрет, що Android займає більшу, порівняно з iOS, частку на ринку мобільних пристроїв. Це досягається завдяки величезній кількості виробників, що використовують у своїх девайсах операційну систему від Google, тоді як iOS встановлюється тільки на продукти Apple.
Тим не менш, розробники додатків вибирають iOS, оскільки користувачі Apple роблять більше покупок. Скоріш за все, ситуація незабаром зміниться. Згідно даних компанії DAU-UP, що спеціалізується на маркетингу в сфері мобільних ігор, прибуток розробників для Android, яка припадає на одного користувача, помітно зросла.
У січні 2014 прибуток від одного юзера Android становила 20% від аналогічного значення для користувача iOS. До кінця грудня це значення досягло 65%. Звичайно, відставання від iOS все ще помітне, але такий прогрес за рік вражає. Крім того, DAU-UP зазначає, що витрати на рекламу для додатків під Android на 20-25% нижче, так що в деяких випадках ігри для Android також прибуткові, як і для iOS, а іноді навіть і більш прибуткові.
За словами виконавчого директора DAU-UP Ідана Нізрі, "Розробники збільшують ресурси, спрямовані на створення ігор для Android в гонитві за зростаючим прибутком. Багато компаній вже роблять Android пріоритетною платформою для своїх додатків. Я не сумніваюся, що розробники присвятять більше часу і зусиль цьому напряму в 2015 році. "

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео