Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Apple чи Android - риторичне питання?

Apple  чи Android -  риторичне питання?
26650 ПЕРЕГЛЯДІВ

У недавніх звітах компанія Apple в черговий раз похвалилася своїми високими продажами серед iPhone. Гаджети цієї компанії вельми розповсюджені. Однак є ряд причин, за якими Android-телефони перевершують iPhone.


У недавніх звітах компанія Apple в черговий раз похвалилася своїми високими продажами серед iPhone. Гаджети цієї компанії вельми розповсюджені. Однак є ряд причин, за якими Android-телефони перевершують iPhone. Безумовно багато хто згодні з цим, адже в більшості випадках користувачі повні любов’ю до самої компанії, і до всього що вона випускає. А ось що стосується андроїдів, то ми звикли до їх недоліків і без будь-якого захвату розглядаємо їх. Оглядач Business Insider Джилліан д’Онфро назвала найбільш важливі переваги Android-смартфонів над iPhone. Безумовно це тільки її точка зору, але ось як вона вважає:
- Купуючи iPhone, ми точно знаємо про обсяг його пам’яті, більшою вона в будь-якому випадку не стане. А ось при покупці Android-телефонів досить лише прикупити карту пам’яті microSD, що дозволить дешево і сердито розширити пам’ять вашої покупки.
- Якщо батарея перестала працювати повноцінно і швидко розряджається - в Андроїд пристроях вам просто достатньо замінити її на нову, а ось в iPhone акумулятор не піддається заміні.
- Більшість смартфонів на Андроїд здатні також функціонувати як пульти дистанційного управління, в той час як iPhone не має інфрачервоного випромінювача.
- Android-телефон не примушує вас тримати всі програми на домашніх екранах, як це робить iPhone.
- Карти Apple не настільки практичні як карти Google. На iPhone карти Google за замовчуванням стояти не зможуть.
Чи є це перевагами або недоліками вирішувати саме вам.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео