Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вибрати одяг допоможе гаджет

133696 ПЕРЕГЛЯДІВ

Людям, котрі звикли виглядати модно та стильно, а на додачу й не гребують креатином у своєму образі, слід завітати до одного із мережі магазинів одягу Uniqlo. Співробітники не лише допоможуть знайти своїм клієнтам хорошу річ, а й визначать настрій і порадять, який одяг краще підійде, щоб відобразити емоційний стан людини. Говорячи простіше, за допомогою гаджету, котрий створили спеціалісти з Uniqlo, й нарекли UMood можна визначити настрій людини та підібрати їй відповідну футболку. І головне, що гаджет усе робитиме сам, без втручання продавців та консультантів.

Хоча й вони не залишаться без роботи. Адже до голови потенційного покупця треба підключити безліч датчиків, а лише потім гаджет запустить потік зображень різної тематики, опрацьовуючи реакцію людини. Після цього клієнту буде продемонстровано фото з футболками. Проаналізувавши отримані дані, UMood порадить яку футболку треба придбати.

Філ Харріс, котрий працюює професором у Мельбурнському університеті, пояснив, що модний гаджет аналізує психологічний стан і будує спеціальну шкалу, з якою потім співвідносить конкретну футболку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео