Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Gmail з’явиться функція автоматичної відповіді на електронні листи

У Gmail з’явиться функція автоматичної відповіді на електронні листи
107131 ПЕРЕГЛЯДІВ

Корпорація Гугл розповіла про розробку технології, яка значно полегшить листування на інтернет-пошті Gmail.

Розробка Smart Reply спочатку проаналізує надісланий лист, а потім запропонує користувачеві три варіанти відповіді на нього. Google запевняє, що така можливість буде дуже зручною для людей, які ведуть активну онлайн-переписку, та часто відповідають на листи за допомогою смартфону.

Основи переписки Smart Reply засвоїв завдяки навчанню залучивши в основу багаторівневі нейронні мережі, які здатні охоплювати безсистемну інформацію.

Працівники Гугл не зарікаються, що Smart Reply не робитиме помилок, а тому в алгоритмі системи наявні три варіанти відповідей. Вони будуть доволі короткими і складатимуться зі 3-6 слів.

Нова функція стала доступною четвертого листопада цього року. Інформація про інші доступні, окрім англійської, мови, поки невідома.

Нагадаємо, що червень відзначився для компанії введенням нової функції, а саме відмови від відправки мейлу протягом тридцяти секунд, якщо у ньому було знайдено помилку. Окрім того, спеціальним додатком Хрому - Dmail можна відновити доступ до мейлу навіть після відправлення або ж встановити таймер із самознищенням листа після відправки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео