Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У США презентували новенький «Apple MacBook Pro»

У США презентували новенький «Apple MacBook Pro»
162737 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Яблучна» корпорація-гігант продовжує вражати власними технологічними досягненнями: не встигли ще прихильники «Apple» з усього світу намилуватися сьомою версією «iPhone», як американська компанія напередодні Хеллоуїну презентувала нову лінію компактних та зручних ноутбуків «MacBook Pro» з новітніми ступенями захисту від небажаних користувачів.

 

Вищезазначений механізм отримав назву «Touch ID» та знаходиться у верхньому правому куті ноутбука. Завдяки йому «макбук» миттєво розпізнає свого володаря завдяки лише одному його дотику та не допускає до себе сторонню особу.

Крім того, нову лінійку «яблучної» техніки оснастили й інноваційним «Touch Bar» - сенсорною панеллю, котра реагує не тільки на дотики, а й на жести та здатна допомогти користувачеві відрегулювати яскравість екрану, гучність і навіть відредагувати фото, аудіо чи відео.

Цікаво, що найбільша модифікаційна модель «MacBook Pro» з 15-дюймовим екраном важить менше двох кілограмів. В автономному режимі ноутбук здатний пропрацювати до десяти годин, а зарядити його користувач зможе за допомогою будь-якого з чотирьох портів «Thunderbolt».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео