Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Металевий Meizu M5 та фітнес-трекер Meizu Band

Металевий Meizu M5 та фітнес-трекер Meizu Band
244474 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Відомий та популярний в нашій країні китайський бренд Meizu знову здивував усіх, представивши симпатичні гаджети за розумні кошти.

     Розпочнемо зі смартфону, який виготовлений у металевому корпусі. Ця новинка – Meizu М5 – володіє великим 5,5 дюймовим дисплеєм з високою роздільною здатністю (FullHD 1920х1280 пікселів). Картинка виглядає дуже чіткому на такому екрані, адже щільність пікселів становить достойний флагманів показник – 403 РРІ, а максимальна яскравість складає 450 ніт. Дисплей новинки захищає міцне скло, яке має ефект 2.5D. Працює Meizu М5 на процесорі Helio P10. Швидкість реакції забезпечить 3 ГБ або 4 ГБ оперативної пам'яті. Вбудованої пам'яті ж може бути 16, 32 або 64ГБ. Не забули тут і про додаткові флешкартки (до 128 ГБ), можна замість них вставляти другу сім-карту, добре що гібридне гніздо дає таку можливість.

     В корпус вбудовано об'ємну батарею, яка складає 4000 мАч. Смартфон підтримує швидкісну зарядку.

     Головна камера нараховує 13-мегапікселів на своєму сенсорі. У сумі з подвійним LED спалахом, діафрагмою f/2.2 та фазовим автофокусом це дасть якісні фото. Передня камера – 5 МП.

     В кнопці «Додому» вмонтовано сканер відбитку пальця, його швидкість – 0,2 секунди!

     Придбати новинку можна буде з 8 грудня, віддавши за найдешевшу модель близько 3500 гривень.

     Також не забудемо про ще одну новинку – розумний фітнес-трекер Meizu Band. Він обладнаний LED-дисплеєм, де виводитиме дату, час, дані щодо активності. Трекер виміряє сердечний ритм, фази сну, також може будити користувача у найпідходящу з них. Також можна підключити його до смартфона, аби виводити повідомлення чи дзвінки на екран. Браслет може повідомити вас, якщо ваш серцевий ритм ненормальний та багато іншого. Його оцінюють у близько 800 гривень.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео