Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

BMW зробило крок вперед на зустріч майбутньому

BMW зробило крок вперед на зустріч майбутньому
79593 ПЕРЕГЛЯДІВ

У світі високих технологій абсолютно немає місця подиву, часом нові творіння абсолютно за гранню реальності вводять нас в якесь здивування

У світі високих технологій абсолютно немає місця подиву, часом нові творіння абсолютно за гранню реальності вводять нас в якесь здивування. Як це можна створити? Подібний випадок сталався з цифровими окулярами, які зможуть замість водіїв паркуватимуть автомобіль. Німецкий концерн розробляє окуляри доповненої реальності для допомоги в паралельній парковці. Пристрій буде функціонувати таким чином: окуляри будуть дозволяти власнику бачити автомобіль наскрізь, такий собі ефект прозорості кузова.
Коли рух здійснюється заднім ходом, тильна частина кузова стає кристально прозорою. Такий ефект виходить завдяки передачі зображення з зовнішніх камер. Окуляри, які представляє фірма БМВ складуть гідну конкуренцію таким фірмам як: Google і Microsoft, які активно розвивають технологію доповненої реальності.
На даний момент більш точні характеристики окулярів майбутнього не розкладаються, але очікується що в реальному часі окуляри будуть передавати своєму власникові найточнішу інформацію про автомобіль і звичайно ж про ситуацію на дорозі.
Варто відзначити що подібне творіння у фірми BMW все ж існує. Пристрій допомагає своєму господареві знайти неполадки в своїй машині і завдяки покроковим інструкціям усунути їх.
Пристрої доповненої реальності є частиною масштабного проекту BMW під назвою Augmented Reality: The Extension Of Reality.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео