Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Google створює нову мережу

Google створює нову мережу
159382 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зовсім скоро ми забудемо про таке поняття, як міжнародний роумінг. Принаймні так обіцяє нам корпорація Google, що розпочала переговори з холдингом Hutchison Whampoa.

Зовсім скоро ми забудемо про таке поняття, як міжнародний роумінг. Принаймні так обіцяє нам корпорація Google, що розпочала переговори з холдингом Hutchison Whampoa. Спільно вони проводять відповідні заходи, щоб створити нову мережу.
Спочатку повідомлялось, що Google хоче вийти на ринок послуг мобільного зв’язку як віртуальний оператор, але плани інтернет-гіганта виявились масштабнішими. Ціль корпорації – створення мобільної мережі, де послуги оператора коштують однаково, незалежно від того, де знаходиться абонент. Компанія вирішила, що споживач не повинен платити більше, якщо він перебуває за кордоном.
Міжнародний холдинг Hutchison Whampoa — один з лідерів світового телекомунікаційного ринку – виступив партнером Google. Тож якщо переговори пройдуть успішно, на ринок стільникового зв’язку чекає революція.
Наразі відомо, що послуга буде доступна тільки абонентам в США, про поширення безкоштовного роумінгу в інші країни поки що не повідомляється.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео