Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова соцмережа від творця Вікіпедії

Нова соцмережа від творця Вікіпедії
133336 ПЕРЕГЛЯДІВ

У США творець вільної енциклопедії “Вікіпедія” створив нову соцмережу, яка має на меті полегшити збір коштів на різні благодійні цілі. Як повідомляє сам Джиммі Вейлз, нова соцмережа, що носить назву The People`s Operator, носить характер загального інтересу. Користувачі можуть оновлювати свої статуси, завантажувати фото та вступати в групи за інтересами.

Також соцмережу можна буде використовувати в якості платформи для збору пожертвувань. Якщо людина збирає гроші на щось, що їй не байдуже, то нова соцмережа надасть купу інструментів для реалізації своєї мети - можна запрошувати інших користувачів приєднатися, можна відвідати сторінку пожертвувань або ж переключитися на телефонний сервіс. При всьому цьому, нова соцмережа не утримає комісію або частину зібраних грошей.

Разом з тим, Вейлз оголосив про запуск нового телефонного сервісу, що дозволить абонентам автоматично направляти десяту частину своїх щомісячних рахунків на благодійність. Один з таких тарифних планів коштує всього 32 долари на місяць та включає в себе необмежену кількість дзвінків та СМС.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео