Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Родстер «Hennessey» наблизився до «швидкісного» рекорду «Bugatti»

Родстер «Hennessey» наблизився до «швидкісного» рекорду «Bugatti»
81109 ПЕРЕГЛЯДІВ

427, 4 кілометри на годину – саме таку неймовірну швидкість зміг розвинути новий гіперкар «Venom GT Spyder», котрий є розробкою американського ательє «Hennessey». Цікаво, що рекорд ще одного гіперкару вже іншої компанії за світовим ім'ям – «Bugatti» - було встановлено на позначці у 434, 2 кілометри на годину. І це вражаюче досягнення поки що залишається ніким не подолане.

Але красень «Venom GT Spyder» все одно став рекордсменом. Виявляється, він є найшвидшим серед автомобілів з відкритим верхом та, таким чином, майже на 20 кілометрів обігнав попереднього власника першого місця – «Bugatti Veyron Super Sport Vitesse», який був непереможним з 2013-го року.

Розробники американського автомобіля вже планують випустити три примірники свого родстеру у якості нагадування про особистий швидкісний рекорд. Вартість такого автомобіля починатиметься з 1,3 мільйонів доларів США.

Варто відзначити, що «Venom» все-таки бажає перемогти «Bugatti» на швидкісному треку: якщо зняти обмежувачі швидкості, автомобіль розженеться до надприродних 460-ти кілометрів на годину. Але в ательє вже роздумують над випуском нової серії авто, чия швидкість наблизиться до 470-ти кілометрів. І це є досить резонним рішенням: спідометр найшвидшої з родини «Bugatti» розмічено до 500 кілометрів на годину.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео