Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Фантастична задумка із фільму «Назад у майбутнє» вже скоро стане реальністю

Новини України: Фантастична задумка із фільму «Назад у майбутнє» вже скоро стане реальністю
26694 ПЕРЕГЛЯДІВ

З видумки фільму кросівки з світу фантазії перекочують в реальність.


З видумки фільму кросівки з світу фантазії перекочують в реальність. Стало відомо, що компанія «Nike» готує кросівки, які будуть самі зашнуровуватися за зразком тих, які вперше з’явилися на телеекранах у фільмі, що має назву «Назад в майбутнє. Друга частина». Рік для створення новинки вибрано невипадково. У фільмі 1989 роки події розгортаються в 2015 році, тобто те, що показано у фентезі, вже настало.
Компанія «Nike» планує випустити фантастичні кросівки наприкінці 2015 року. Таку інформацію повідомили «Nice Kicks». Також відомо, що ідея створити кросівки зі шнурками, які зашнуровуються при натисканні кнопки, вже розроблялася раніше. Дизайнер «Nike» Хетфілд Тинкер в лютому минулого року заявив, що цей концепт обов’язково повинен втілитися в життя, а фанати фільму «Назад в майбутнє» в 2010 році розпочали збір коштів на створення «Kickstarter».
На фото зображений Тинкер Хетфілд. Як зазначає «Independent», компанія «Nike» вже випустила спортивне взуття з дизайном з стрічки Роберта Земекіса. Наступним етапом по втіленні фантастики в реальність має стати випуск ховерборд і літаючих автомобілів, поява яких прогнозувалося в культовій трилогії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео