Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Автостанція «Теремки» вже приймає пасажирів

Автостанція «Теремки» вже приймає пасажирів
217511 ПЕРЕГЛЯДІВ

     На цьому тижні у столиці урочисто відкрив свої платформи для пасажирів автовокзал «Теремки», який став першим об'єктом реструктуризації системи перевезень пасажирів. Відтепер «Теремки» - перша у Києві автостанція, яка повністю відповідає міжнародному рівню стандартів, але не тільки цим можна пишатися.

     450 рейсів на добу та майже десять тисяч пасажирів – такі технічні характеристики нового автовокзалу, які, за словами київської влади, вже в найближчій час можуть бути покращені та доведені майже до тисячі рейсів. За словами мера Києва Віталія Кличка, введення «Теремків» дозволить розвантажити місто вже зараз на тридцять відсотків.

     Також серед здобутків нової автостанції відзначають і той факт, що будівництво велось на гроші приватних інвесторів, тож це є прямим свідченням того, що державна влада та приватні особи можуть результативно співпрацювати на користь міста та громади.

     «Теремки» стали першим у столиці автовокзалом, який відповідає європейським стандартам: усе, що може знадобитися пасажиру, присутнє у будівлі: кімната відпочинку, камера схову, чергові поліцейська та медична частини. За словами влади, це сприяє не тільки покращенню якості перевезень, але й допоможе місту подолати стихію нелегальних перевізників. При цьому, як відзначили держслужбовці, боротьба не має на меті знищення нелегалів, навпаки: кожен з них має можливість працювати, якщо долучиться до державної програми, буде включений до автопарку та почне платити податки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео