Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Браслет від Google може врятувати вам життя!

Браслет від Google може врятувати вам життя!
26628 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія Google розкрила таємницю про один зі своїх проектів.


Компанія Google розкрила таємницю про один зі своїх проектів. Це розумний браслет, мета якого діагностувати онкологічні захворювання на їх ранній стадії, для цього зовсім не потрібно здавати кров на виявлення онкомаркерів.

Виробництво Google Х працює близько трьох років, більш ніж 100 тисяч відомих вчених щодня наполегливо працюють, аби спростити наше життя.

Отже, розумний браслет здатний обчислювати ракові клітини в організмі людини, на ранній стадії. Аналіз крові у пацієнта не потрібен. Щоб виявити їх пацієнтам дають таблетку, яка містить наночастинки, вони ж у свою чергу виявляють ракові клітини в організмі людини, кріпляться до них, починають світитися і продовжують циркулювати разом з ними по кровоносній системі.

В браслеті присутній потужний магніт, він збирає наночастинки і зчитує їх крізь шкіру завдяки оптичним сенсорам.

Для того щоб зчитування даних з наночастинок було без похибки, в лабораторії була створена штучна шкіра, на ній же і проводяться всі випробування новинки. На даний момент у експерименті беруть участь близько 175 добровольців, чия шкіра активно досліджується, для врахування всіх можливих варіантів.

Поки що це все знаходиться в стадії розробки і про терміни виходу ніхто не говорить. Адже це тільки мала частина того, чим займаються співробітники секретної лабораторії Google Х. Будемо з нетерпінням чекати інших, дуже захоплюючих проектів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео