Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Робот, який втілить у життя ваші проекти

Робот, який втілить у життя ваші проекти
79628 ПЕРЕГЛЯДІВ

Робот зможе вирізати різного роду об’єкти особливих кубів на основі застиглого спіненого матеріалу за допомогою розпеченого дроту і надточних рухів. Кожен хто хоче, аби його ідею втілили в життя, достатньо відкрити на своєму гаджеті спеціальний веб-додаток, створити свій макет і запропонувати його організаторам.


Дуже незвичайному і захоплюючому проекту вирішили дати життя організатори щорічної виставки CeBIT. Яка відбудеться 16-20 березня в місті Ганновері. До уваги відвідувачів буде представлена інсталяція, де промисловий робот-маніпулятор без жодних зусиль буде вирізати різноманітні об’єкти з кубічних заготовок по 3D-макетам, які в нього завантажують інтернет-користувачі з усього світу.
Така думка відвідала голови двох промислових дизайнерів - Ріда Крема і Клеменса Вайсхаара.
Робот зможе вирізати різного роду об’єкти особливих кубів на основі застиглого спіненого матеріалу за допомогою розпеченого дроту і надточних рухів. Кожен хто хоче, аби його ідею втілили в життя, достатньо відкрити на своєму гаджеті спеціальний веб-додаток, створити свій макет і запропонувати його організаторам. Якщо вам пощастить, то ваш проект вдихне життя завдяки роботу Robochop. Додаток буде функціонувати на офіційному сайті проекту, починаючи з 5 березня 2015 року.
Також, відвідувачі в реальному часі зможуть спостерігати над створенням своїх проектів, які були завантажені в пам’ять робота. У ході виставки, в планах організаторів вирізати більше ніж 2000 об’єктів з кубів, після чого абсолютно безкоштовно автори зможуть отримати свої творіння поштою.
У якій би точці земної кулі ви не знаходилися, проект в будь-якому випадку буде доставлений вам.
Така інсталяція продемонструє відвідувачам майбутнє такої технології, як «Інтернет речей», де кожен бажаючий, незалежно від відстаней, зможе управляти роботом, який дасть життя будь-яким проектам.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео