Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Sony презентували 4K-проектор за 30 000 доларів

Sony презентували 4K-проектор за 30 000 доларів
83263 ПЕРЕГЛЯДІВ

Короткофокусні проектори Sony презентували й раніше. Дивували вони насамперед своєю вартістю. У цьому році ситуація не змінилась, адже японці представили короткофокусний 4K-проектор LSPX-A1 з вартістю 30 тисяч доларів, що є на 5 тисяч доларів дорожчим минулорічного рішення, однак є в цьому винаході крім 4К-розширення одна дуже цікава особливість.

Мова йде про шість якісних динаміків, які створюють об'ємний звук на 360 градусів. Сам проектор являє собою дещо невеликий дерев'яний столик, який гарно доповнить дизайн будь-якої вітальні. То в чому ж насправді заключається особливість короткофокусних проекторів? У випадку з LSPX-A1 мова піде про відстань в 24 сантиметра до стінки. Та при цьому проектор відображає 120-дюймову картинку в 4K-якості. Варто відмітити яскраву картинку, підтримку HDR10 та відсутність Dolby Visio.

Журналіст з корпорації Engadget відмітив, що якість відтворювання звуку його не сильно здивувало, але й гаджети за 500 доларів, за його думкою, мають змогу відтворити більш якісне звучання.

У цьому випадку не повністю виправдана вартість в 30 тисяч доларів. Та не виключено, що лише сама спроба трохи заробити на заможних людях, яких їм немає куди подіти.

Теги: lspx-a1, проектори sony, короткофокусний 4k-проектор lspx

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео