Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наєв зустрівся з бійцями стрілецького батальйону

436708 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв оцінив рівень підготовки стрілецького батальйону, який виконував завдання у Харківській, Донецькій та Луганській областях, а нещодавно увійшов до складу угруповань Північної оперативної зони.

Як передає Укрінформ, про це командування ОС ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

 

 

Під час робочої поїздки Наєв зустрівся з бійцями стрілецького батальйону, який був сформований у Хмельницькій області.

Командувач відвідав позиції військовослужбовців, ознайомився з умовами служби, оцінив рівень оборони й обговорив нагальні проблемні питання, а також подякував захисникам за мужність і самовідданість під час виконання бойових завдань та вручив відомчі відзнаки “За службу та звитягу”.

За словами Наєва, бійці мають доволі вагомий перелік солдатських подвигів, які вони здійснили під час виконання складних бойових завдань.

“Зараз воїни виконують завдання зі стабілізації ситуації в регіоні та проходять відновлення. Деякі з них уже побували вдома. Вони побачили своїх рідних, близьких, зрозуміли в тому числі й за кого вони воювали”, – зазначив він.

Наєв зауважив, що військовослужбовці брали участь у виконанні складних бойових завдань на Харківському напрямку, брали участь у звільненні Циркунів, потім боронили Куп’янський напрямок, виконували завдання під Ямполем Донецької області, а згодом у районі Діброви на Лиманському напрямку, де навіть просунулись на глибину до трьох кілометрів.

У складі цього підрозділу був створений підрозділ “Крилаті”, який за допомогою безпілотних літальних апаратів коригував вогонь артилерії. На їхньому рахунку також знищена бронетехніка та знищений особовий склад противника. “Це справжні українські козаки”, – наголосив Наєв.

Командувач додав, що у Північній операційній зоні воїни передаватимуть набутий досвід.

“Війна ще не завершилася, триває мобілізація. І нам треба готувати новоприбулих воїнів до справжніх бойових дій. Ми знаємо, що непідготовлена людина не має йти на війну. І, щоб її підготувати, ми будемо використовувати зокрема й досвід воїнів, які брали участь у бойових діях на сході та півдні нашої країни. Це їхня робота”, – підкреслив Наєв.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео