Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вперше в історії Збірна України з верхової стрільби з лука взяла участь в міжнародних змаганнях

253690 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збірна України з верхової стрільби з лука взяла участь у ІІІ Міжнародному турнірі з верхової стрільби з лука ALTYN ZHEBE в Казахстані.

Турнір проходив з 31 травня по 2 червня 2019 року в столиці Казахстану Нур-Султані (раніше – Астана).

Участь у змаганнях в Казахстані національна збірна команда України взяла за запрошенням Міністерства молоді та спорту України та це була її перша участь у даних змаганнях. Турнір проходив в рамках етнокультурного свята Nur-Sultan Ethno Fest і став ключовою його подією. Організаторами заходу виступив акімат (мерія) міста Нур-Султан спільно з Асоціацією етноспорту Казахстану.

Слідкувати за новинами в цьому виді спорту можна на сторінці Всеукраїнської федерації верхової стрільби з лука в Facebook: https://www.facebook.com/ukrainehorsebackarcheryfederation/.

Крім того інформацію щодо проведення Міжнародних турнірів з верхової стрільби з луку в Україні можна отримати на сайті «Парку Київська Русь», на території якого  проводяться ці змагання: https://parkkyivrus.com

 

Теги: міжнародні змагання,збірна України,традиційні бойові мистецтва,верхова стрільба з лука,катання на конях,історія,археологія, спорт

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео