Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністерство оборони буде захищати бойові виплати військовим від дискредитації, - заступник міністра оборони Юрій Джигир

Міністерство оборони буде захищати бойові виплати військовим від дискредитації, - заступник міністра оборони Юрій Джигир
310003 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Бойові виплати свідчать про те, що навіть у час скрути ми віддаємо найбільшу шану бійцям, яким не забракло духу піти під ворожий вогонь. І сьогодні цей символ – під загрозою. Не через обстріли, не через брак грошей, а тому, що бойовими виплатами маніпулюють деякі люди, свої ж», - йдеться у повідомленні на сайті Мінооборони.

За словами заступника міністра, є випадки, коли виплати за ризик життям отримують працівники, чия робота не має нічого спільного з перебуванням у зоні бойових дій, є навіть окремі люди, які удають службу на передовій, навідуючись туди ненадовго та епізодично.

Такі вчинки є значно небезпечнішими, ніж просто неефективне або нецільове використання коштів, адже вони «руйнують впевненість бійців, що суспільство визнає і справедливо оцінює їх Чин», а також «руйнують впевненість ще непризваних громадян, що у разі мобілізації на передову вони здобудуть беззаперечну повагу і визнання їхнього громадянського вчинку від кожного, хто залишається поза червоною зоною».

«Міністерство оборони буде захищати їх (виплати) від дискредитації. Бо це більше, ніж гроші», - додав він.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео