Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські військові постраждали у зоні ООС

Українські військові постраждали у зоні ООС
224754 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сході України, поблизу Авдіївки, стався нещасний випадок – на міні підірвався автомобіль українських військових. Боєприпас вибухнув, у результаті кілька бійців, які були в машині, отримали травми різного ступеня важкості.

Як повідомили у штабі ООС, українські військові понесли нові втрати: недалеко від Авдіївки автомобіль, у якому перебували кілька бійців, підірвався на міні. У наслідку цієї пригоди один військовий загинув, ще один з тих, хто перебували у машині, отримав травми. Крім того, постраждали ще троє бійців, які були поранені по лінії фронту.

Постраждалих терміново доставили до госпіталю у Дніпрі. Згідно з прогнозам лікарів, отримані ними травми досить серйозні, однак вже не загрожують життю військових. В одного з них від опіків постраждало 40 відсотків шкіри тіла, голови та кінцівок, в іншого пошкодження сягають 5 %.

Ще один військовий постраждав 21 березня від кулі, випущеної снайпером. Чоловік рив окопи, коли йому в голову потрапила куля. Серйозних пошкоджень військовому вдалося уникнути, наразі він проходить лікування у госпіталі.

Загалом 20 – 21 березня більше 10 разів проросійські війська порушували встановлений режим тиші, обстрілюючи українські позиції. Поранення протягом цих днів отримали троє українських бійців.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео